Menu
Guro Reiten scoret det første målet da Chelseas kvinnelag avluttet sesongen med 3-0-seier over Everton i FA-cupens kvartfinale. Foto: Björn Larsson Rosvall, TT / NTB

Guro Reiten scoret da Chelsea avsluttet sesongen med cupavansement

Guro Reiten scoret det første målet da Chelsea slo Everton 3-0 i FA-cupens kvartfinale og avsluttet sesongen i engelsk kvinnefotball.

Av NTB | 20.05.2021 21:59:29

Sport: Sam Kerr scoret ett mål og la opp til de to andre. For Everton-spiller Ingrid Moe Wold var det karrierens siste kamp. Hun fikk applaus og gode klemmer da hun ble byttet ut på overtid.

Chelseas drøm om fire titler ble knust med 0-4-tapet for Barcelona i mesterligafinalen sist helg, men det kan fortsatt bli trippeltriumf. Den må i så fall fullføres i høst, for kvartfinaler, semifinaler og finale i FA-cupen skal spilles henholdsvis i september, oktober og desember.

Da er forhåpentligvis Maren Mjelde med igjen. Hun ble langtidsskadd da Chelsea vant ligacupfinalen.

Reiten scoret ledermålet i det 29. minutt, da Kerr fant henne rett utenfor 16-meteren. Med en motspiller på skulderen tok hun en berøring før hun skjøt i mål fra 16 meter.

Chelsea hadde to stolpetreff, men Everton kom også til muligheter og truet med å utligne før Kerr punkterte kampen i det 77. minutt. Hun knallet ballen inn etter et mislykket klareringsforsøk fra en Everton-stopper.

Rett etter ble Reiten byttet ut med Pernille Harder. Drew Spence fastsatte resultatet på innlegg fra Kerr.

(©NTB)