Menu
Pep Guardiolas Manchester City spilte første åttedelsfinale mot Real Madrid i februar før koronaviruset stoppet mesterligaen. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix

Guardiola om mesterliga-returen: – Ønsker å spille i Manchester

Pep Guardiola håper at returkampen i åttedelsfinalen av mesterligaen mot Real Madrid kan spilles på hjemmebane. Første kamp i Madrid endte 2-1 til City.

Av NTB | 07.07.2020 16:17:48

Sport: – Vi ønsker å spille i Manchester mot Real Madrid, men vi vil akseptere hvor Uefa velger at vi spiller, sa City-sjefen på tirsdagens pressekonferanse.

Koronaviruset satte en stopper for mesterligaen rett før returkampen i Manchester og i tre av åtte andre åttedelsfinaler. Uefa annonserte i juni at kvartfinalene, semifinalene og finalen skal foregå i en intens miniturnering i Lisboa i august.

Manchester City, i likhet med gigantene Bayern München, Juventus og Barcelona, spilte den første av to kamper i åttedelsfinalen på bortebane, før koronaviruset satte en stopper for returoppgjørene. Det er enda ikke offentliggjort hvor returkampene kommer til å bli spilt.

I første åttedelsfinale vant Bayern hele 3-0 over Chelsea på Stamford Bridge, mens Juventus gikk på et overraskende 0-1-tap mot Lyon i Frankrike. Barcelona spilte uavgjort 1-1 borte mot Napoli, og i Guardiolas gamleklubb ønsker de også et returoppgjør på eget gress.

Det uttalte katalanernes klubbpresident Josep Maria Bartomeu i et intervju med radiostasjonen Rac1 tirsdag.

– Vi vil prøve å vinne La Liga og så mesterligaen i august. Med tanke på dette kjemper vi for at returoppgjøret mot Napoli kan bli spilt på Camp Nou, sa Barcelona-toppen.

(©NTB)

Flere nyheter: