Menu
Erling Braut Haaland scoret i sin Manchester City-debut. Foto: Morry Gash / AP / NTB

Guardiola etter Haalands åpningsmål: – Må finne mer rytme

Manchester City-manager Pep Guardiola er fornøyd med Erling Braut Haalands debutscoring mot Bayern München, men er klar på at nordmannen har mer inne.

Av NTB | 24.07.2022 09:40:44

Sport: Haaland fikk spille den første omgangen for de lyseblå mot gamle kjenninger fra tiden i Borussia Dortmund. Allerede etter tolv minutter sendte han ballen i nettet og jublet for sin første City-scoring.

Det holdt til seier for et City-lag som har som mål å kjempe om alle trofeer kommende sesong. Manager Pep Guardiola var naturligvis svært fornøyd med målet og seieren, men den meritterte manageren mener at Haaland trenger flere treninger for å komme mer inn i rytmen.

– Han scoret et mål som er viktig. Han er alltid foran keeper og scorer slike typer mål, sier spanjolen om nyervervelsen.

– I de første minuttene hadde han trengt mer rytme, men han har allerede fått én omgang som er bra for ham, fortsetter Guardiola.

Han er klar på at det er først herfra og ut de virkelig skal prikke formen inn mot sesongen.

– Når vi kommer tilbake har vi lange uker på å forberede hver kamp. I de to-tre ukene skal vi finne den beste formen, sier Guardiola.

(©NTB)

Flere nyheter: