Menu
Manchester CIty-trener Pep Guardiola avkrefter rykte om at Erling Braut Haaland har en utkjøpsklausul i kontrakten. Foto: Jose Breton / AP Photo / NTB.

Guardiola avkrefter Haaland-rykte: – Det er ikke sant

Manchester City-trener Pep Guardiola svarte på ryktene om at Erling Braut Haaland har en klausul som gjør at han kan forlate klubben før kontraktslutt.

Av NTB | 06.10.2022 10:11:47

Sport: – Det er ikke sant. Han har ikke en klausul for Real Madrid eller noen andre lag, sa Guardiola til VG etter de hadde knust FC København 5-0.

Jærbuen har hatt en utkjøpsklausul i kontrakten sin i både Salzburg og Borussia Dortmund. Den siste tiden har spansk media hevdet at nordmannen har fått inn en lik klausul i Manchester.

– Man kan ikke kontrollere rykter eller hva noen andre sier. Det viktigste er at han har tilpasset seg utrolig bra. Jeg har en følelse av at han er veldig glad her, og vi prøver å holde spillerne lykkelige her. Alle elsker ham, fortsatte den spanske treneren.

Haaland har fått en fantomstart på City-karrieren med 19 mål på 12 kamper. Han har også knust Michael Owens rekord om færrest kamper på å score hattrick tre ganger i den engelske ligaen. Owen brukte 48 kamper, mens Haaland gjorde det på 8.

Nå venter Southampton hjemme på lørdag, før turen går videre til et nytt oppgjør med København i Parken 11. oktober.

(©NTB)

Flere nyheter: