reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Manchester United-kaptein Harry Maguire. Foto: Oli Scarff / AP / NTB scanpix)

Greske medier: United-kaptein Maguire pågrepet etter bytur

Manchester United-kaptein Harry Maguire skal ha blitt pågrepet av politiet på den greske ferieøya Mykonos etter et slagsmål natt til fredag.

Av NTB | 21.08.2020 12:08:04

Sport: Maguire er på ferie på den greske ferieøya Mykonos. Fredag formiddag kom det rapporter fra lokale medier om at Premier League-stjernen ble pågrepet i morgentimene.

United.no var først ute med å omtale saken i Norge.

Bakgrunnen for at han ble pågrepet skal være et slagsmål utenfor en gresk bar. I etterkant av dette skal Maguire ha motsatt seg å bli pågrepet, ifølge greske Proto Thema.

Manchester United har ifølge flere britiske medier, deriblant Sky News, sendt ut en uttalelse i sakens anledning:

– Klubben er klar over en hendelse som involverer Harry Maguire i Mykonos i går natt. Det er opprettet kontakt med Harry, og han samarbeider fullt og helt med greske autoriteter. På nåværende tidspunkt vil ikke klubben gi noen ytterligere kommentar.

Også greske den greske nettsiden sport-fm har omtalt episoden.

Maguire har vært en av United-manager Ole Gunnar Solskjærs mest betrodde menn etter at han kom fra Leicester i fjor sommer. Overgangssummen lå på rundt 900 millioner kroner.

På en sesong i Manchester-klubben har han allerede rukket å spille 55 kamper, og midtstopperen fikk kapteinsarmbindet på permanent basis allerede i januar.

(©NTB)

Flere nyheter: