reklame for Utvik Autoservice
Menu
Manchester United-kaptein Harry Maguire. Foto: Oli Scarff / AP / NTB scanpix

Gresk politi: United-kaptein Maguire i slagsmål med flere politibetjenter etter pågripelsen

Manchester United-kaptein Harry Maguire ble pågrepet etter et slagsmål i Hellas fredag. Gresk politi anklager ham for å ha deltatt i et slagsmål med politiet.

Av NTB | 21.08.2020 16:53:00

Sport: Maguire er på ferie på den greske ferieøya Mykonos. Fredag formiddag kom det rapporter fra lokale medier om at Premier League-stjernen ble pågrepet i morgentimene. United.no var først ute med å omtale saken i Norge.

I en uttalelse gresk politi har sendt ut fredag kveld opplyser de at det oppsto et slagsmål på politistasjonen etter at tre britiske menn ble pågrepet.

Ifølge politiet motsatte britene seg pågripelse og gikk til verbale angrep på politiet da de ble pågrepet, og en politimann skal ha blitt slått i ansiktet. Inne på selve politistasjonen skal det deretter ha oppstått ytterligere et slagsmål.

– De tre motsatte seg iherdig pågripelsen, dyttet og slo tre politibetjenter, opplyser gresk politi.

Bakgrunnen for at Maguire ble pågrepet skal være et slagsmål utenfor en gresk bar. De to andre som er pågrepet skal være Maguires bror og en venn av dem.

Manchester United har ifølge flere britiske medier, deriblant Sky News, sendt ut en uttalelse i sakens anledning:

– Klubben er klar over en hendelse som involverer Harry Maguire i Mykonos i går natt. Det er opprettet kontakt med Harry, og han samarbeider fullt og helt med greske myndigheter. På nåværende tidspunkt vil ikke klubben gi noen ytterligere kommentar.

På en sesong i Manchester-klubben har Maguire allerede rukket å spille 55 kamper, og midtstopperen fikk kapteinsbåndet på permanent basis allerede i januar.

Det er ventet at Maguire lørdag må møte i retten. Fredag ble han fotografert da politiet tok ham med inn på politistasjonen i Syros. Ifølge nyhetsbyrået AP anklages britene også for å ha forsøkt å bestikke seg ut av pågripelsen med kontanter.

Maguire har vært en av United-manager Ole Gunnar Solskjærs mest betrodde menn etter at han kom fra Leicester i fjor sommer. Overgangssummen lå på rundt 900 millioner kroner.

(©NTB)

Flere nyheter: