fbpx
Menu
Varaordfører i Haugesund, May Britt Vihovde deler ut matpakker til syklister ved Flotmyr fredag morgen. FOTO: Haugesund Venstre

Gratis frokost for syklister

I morgen, fredag, deler Sykkelbyen Haugesund-Karmøy ut gratis frokost til syklister ved Flotmyr i Haugesund og ved Oasen Storsenter mellom klokken 07 og 09.

Av Egil M Solberg | 19.09.2019 11:07:28

BILFRI DAG: Årets Europeiske mobilitetsuke arrangeres i mange land denne uken og i år er temaet «Aktiv transport». Det settes fokus på en trygg og miljøvennlig transport som fører til bedre livskvalitet, melder prosjektleder Lorna Mannes Dyrkolbotn i Sykkelbyen Haugesund-Karmøy.

I Sykkelbyen Haugesund-Karmøy markeres «Bilfri dag» i morgen, fredag 20.9.

Sykkelbyen ønsker å sette fokus på sykkel som transportmiddel i hverdagen og oppfordrer flest mulig til å la bilen stå denne dagen.

– Målet er å oppmuntre folk til å være mindre avhengig bil og å få folk til å prøve nye alternativer. Kanskje du kan sykle til jobben likevel og kanskje tok det raskere tid enn du trodde? Gange og buss er også gode alternativer til å kjøre bil, sier prosjektlederen.

Gratis frokost

Sykkelbyen Haugesund-Karmøy spanderer en matpakke på alle syklister som passerer undergangen ved Flotmyr (Skjoldavegen vestsiden) og på Norheim ved Oasen.

Tidspunktet er mellom klokken 07.00 og 09.00.

Avtroppende varaordfører i Haugesund, May Britt Vihovde (V), vil være tilstede og dele ut matpakker ved Skjoldavegen.

Ellers er det ansatte i kommunene som bistår Sykkelbyen med å dele ut matpakkene denne morgenen.

Flere nyheter: