Menu
Halvor Egner Granerud forklarte egne uttalelser. Foto: Geir Olsen / NTB

Granerud om egne uttalelser: – Jeg var frustrert over eget resultat

Landslagshopper Halvor Egner Granerud forklarte søndag kveld uttalelser han kom med etter kjempenedturen i hoppukerennet i Innsbruck tidligere på dagen.

Av NTB | 03.01.2021 21:53:00

Sport: I en melding på Twitter satte 24-åringen ord på hvorfor han uttalte seg som han gjorde i minuttene etter at drømmen om hoppukeseier fikk seg et solid skudd for baugen i Bergiselbakken.

«Jeg var frustrert over resultatet mitt i dag, og det er jeg fortsatt. Dette er en bakke jeg kun har dårlige minner fra, og med det som skjedde i dag, ble det mye følelser», skrev Granerud.

Asker-gutten ledet hoppuka foran søndagens renn, men etter 15.-plassen i Innsbruck er han 20,6 poeng bak ledende Kamil Stoch foran avslutningen i Bischofshofen.

Den polske stjernehopperen vant rennet.

I et intervju med TV 2 ga Granerud blant annet uttrykk for at han følte polakkene hadde vært heldige med forholdene gjennom hele hoppuka – i motsetning til ham selv. I tillegg mer enn antydet 24-åringen at hoppuke-leder Kamil Stoch hopper såpass ustabilt at seier i hoppuka fortsatt er mulig.

Noen timer understreket han at respekten for Stoch er stor.

«Jeg ser på Kamil som en av de største gjennom tidene, men jeg mener også at alt kan skje med en perfekt prestasjon i Bischofshofen. Så lenge det fortsatt er håp, har jeg tro», skrev Granerud.

(©NTB)

Flere nyheter: