reklame for Sheiken Bowling
Menu
Halvor Egner Granerud dro til med et kjempehopp og ligger på 2.-plass bak Ryoyu Kobayashi og foran Marius Lindvik i Willingen. Her fra hopp-NM på Lillehammer. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Granerud og Lindvik på skuddhold i Willingen

Både Halvor Egner Granerud og Marius Lindvik hoppet godt i første omgang i Willingen lørdag. Nordmennene er på henholdsvis 2.- og 3.-plass bak Ryoyu Kobayashi.

Av NTB | 29.01.2022 17:22:38

Sport: Like etter at både Markus Eisenbichler og Anze Lanisek slet i hoppbakken, gjorde Lindvik og Granerud kjempehopp etter hverandre i tyske Willingen.

Lindvik hoppet 137 meter og tok ledelsen, før Granerud overgikk sin landsmann med et hopp på 143 meter. Granerud overtok imidlertid ledelsen kun i kort tid, for Kobayashi fulgte opp med 145 meter og leder før finaleomgangen.

Granerud er 4 poeng bak Kobayashi, mens Lindvik har 8,6 poeng opp til den japanske lederen.

Eisenbichler klarte så vidt å kvalifisere seg til finalen med 30.-plass, mens Lanizek er ute av dansen med sin 36.-plass.

Robert Johansson hoppet på 128 meter, noe som bare holdt til 16.-plass.

Robin Pedersen havnet tre plasser lenger ned på resultatlisten etter første omgang, men er klar for finaleomgangen med sin 19.-plass etter å ha hoppet 117 meter.

(©NTB)

Flere nyheter: