Menu
Halvor Egner Granerud på pressetreff i ski-VM før han fikk påvist smitte. Foto: Lise Åserud / NTB.

Granerud friskmeldt og Planica-klar

Halvor Granerud er tilbake etter koronasykdom og er konkurranseklar til kommende helgs verdenscupavslutning i skiflygingsbakken i Planica.

Av NTB | 22.03.2021 12:08:33

Sport: Granerud fikk påvist koronasmitte under ski-VM i Oberstdorf og ble satt i isolat til han fikk tillatelse til å dra hjem til Norge.

– Halvor skal hoppe i Planica. Det er veldig gledelig å ha ham tilbake. Han har fått trent bra i Trondheim og ser ut til å være i god form. Han har klart seg veldig bra gjennom koronasykdommen og har gjort alt riktig på treningsfronten. Det har handlet om lett fysisk trening og tekniske forberedelser. Når han også fikk hoppet i Granåsen, fikk vi bekreftelsen på at alt er på plass. Nå gleder hele troppen seg til å se Halvor løfte totalkula, sier Stöckl.

Granerud har avgjort kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen for lengst, og han får utdelt kula som beviset på det i Planica.

Totalt sender Norges Skiforbund seks utøvere til verdenscupfinalen i Slovenia. I tillegg til Granerud er det snakk om Johann Forfang (Tromsø), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Daniel Tande (Kongsberg) og Benjamin Østvold (Lensbygda).

(©NTB)

Flere nyheter: