Menu
Caroline Graham Hansen var tilbake etter skade og hjalp Barcelona til finale i den spanske supercupen for kvinner da Atlético Madrid ble slått 3-2 torsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Graham Hansen tilbake da Barcelona gikk til finale

Caroline Graham Hansen var tilbake etter skade og spilte halvannen omgang da Barcelona slo Atlético Madrid 3-2 i semifinalen i den spanske supercupen.

Av NTB | 06.02.2020 22:45:57

Sport: Supercupen avvikles i Salamanca som en turnering mellom fire lag, og Barcelona er klar for søndagens finale mot Real Sociedad, som onsdag slo Levante 1-0.

Forrige sesongs seriemester Atlético Madrid sjokkåpnet mot den suverene serielederen da engelske Toni Duggan scoret i det 4. minutt, men mål av Patricia Guijarro og Lieke Martens vendte kampen før det var spilt en halvtime. Graham Hansen hadde assist på ledermålet.

Asisat Oshoala la på til 3-1 rett før pause, og dermed var mye gjort. Veronica Corral skapte ny spenning med sin redusering i det 62. minutt, men flere mål ble det ikke.

Graham Hansen, som hadde vært ute siden vinterpausen med en skade i foten, leverte sjanseskapende spill inntil hun ble byttet ut med Vicky Losada i det 67. minutt foran 7077 tilskuere i Salamanca.

(©NTB)

Flere nyheter: