Menu
Caroline Graham Hansen fyrer løs og fullfører sitt hattrick mot Armenia. Samtidig fastsetter hun resultatet til 10-0 i VM-kvalifiseringskampen på Ullevaal stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB

Graham Hansen etter hattrick: – Hvis man ikke prøver, får man ikke mål

Caroline Graham Hansen medgir at hun innbitt jaget hattrick i sluttminuttene mot Armenia. Hun lyktes da hun gjorde 10-0 med kampens siste spark.

Av NTB | 16.09.2021 21:07:54

Sport: – Det er alltid gøy å score mål, og jeg følte at jeg hadde et par sjanser jeg burde ha scoret på. Da blir man litt innbitt, sa hun.

Hun scoret på straffespark i en første omgang der Norge sløste med sjansene, og hun scoret i det 78. minutt 6-0-målet med litt hjelp fra en keeper som nok burde ha reddet skuddet. Etter det jaget hun med stor iver sitt tredje mål for kvelden.

Et stolpeskudd så ut til å bli det nærmeste hun kom, men langt inn i overtiden skjøt hun rett i krysset med det som ble kampens siste spark.

– Jeg måtte prøve. Om man ikke prøver, så får man heller ikke mål, sa Barcelona-stjernen etter å ha lagt på til 41 landslagsmål. Det gjorde hun i sin 88. kamp.

– Det er alltid gøy å spille for landslaget, og jeg koste meg utpå der selv om motstanden ikke var av den typen vi ønsker å måle oss mot. Vi scoret ti mål og gjorde jobben vi må gjøre om vi vil komme til VM, sa hun.

(©NTB)