reklame for smiaa
Menu
Sam Horsfield tok sin annen seier på europatouren i golf to uker etter den første. Denne gang greide han å beskrive hva han følte. Foto: David Davies, PA via AP / NTB scanpix

Golf: Horsfield fant ordene da han vant igjen

Sam Horsfield fant ikke ord da han for to uker siden tok sin første seier på europatouren i golf. Søndag vant han igjen, og da hadde han mye å si.

Av NTB | 16.08.2020 23:47:35

Sport: – Jeg kan ikke beskrive hva jeg føler nå, sa han etter seieren i Birmingham i begynnelsen av måneden.

– Denne gangen kan jeg snakke, innledet 24-åringen overfor Sky Sports etter å ha avgjort turneringen i Newport i sin favør.

– Målet mitt for helgen var å unngå bogeyer, og jeg greide det. Det var ganske vilt. Jeg senket en veldig vanskelig putt på 17. hull for å holde liv i den statistikken. Jeg spilte solid hele helgen, og det var hyggelig å ha en grei ledelse på siste hull.

Han endte to slag foran belgiske Thomas Detry, som ble toer bak Horsfield også i Birmingham.

– Jeg følte meg aldri nervøs eller ukomfortabel, kanskje fordi jeg var i samme situasjon nylg, sa Horsfield, som er født i Manchester, men vokste opp i USA.

Stacy Lewis fra USA slo tre konkurrenter i omspill om seieren i Scottish Open for kvinner i North Berwick, en turnering som inngikk i både LPGA- og europatouren.

Lewis avgjorde med en lang birdieputt i omspillet mot Azahara Muñoz, Cheyenne Knight og danske Emily Pedersen. 35-åringen tok sin første tittel på tre år.

Det var norske spillere med i begge turneringer. Kristoffer Reitan greide ikke cuten i Newport, Marianne Skarpnord og Tonje Daffinrud ble utslått halvveis i North Berwick.

(©NTB)

Flere nyheter: