Menu
Viktor Hovland må slå et slag fra veien som brukes av golfbilene. Foto: John Raoux / AP / NTB

Golf: Bekmørk avslutning for Hovland i Arnold Palmer Invitational

Golfstjernen Viktor Hovland kjempet om seieren etter halvspilt turnering, men etter en marerittrunde lørdag, virket det som om nordmannen hadde gitt opp søndag.

Av NTB | 07.03.2021 20:38:07

Sport: På de ni første hullene på avslutningsdagen ble det tre bogeyer og to dobbeltbogeyer på Hovland. En birdie hjalp ikke stort. På de ni siste hullene tok Hovland seg sammen med tre birdier og en bogey.

Men med en dobbeltbogey på siste hull, ble dagen avsluttet like begredelig som den startet. Hovland avslutter turneringen fire slag over par, etter å ha gått søndagens runde seks slag over par.

Han ligger på en foreløpig 51.-plass før konkurrentene er ferdige med sine runder. Fredag var Hovland helt oppe på tredjeplass og i tetstriden etter en svært god start på turneringen.

Det gikk galt allerede fra første hull søndag. Først endte Hovland i sandbunkeren, så satt ikke putten. Dermed ble det en bogey.

På hull tre måtte Hovland starte på nytt etter et katastrofeslag som havnet utenfor banen. Det ble en dobbeltbogey. Det ble det også på hull fem, der Hovland slo ballen i vannet på andreslaget.

Kristoffer Ventura ligger dermed an til å bli Norges bestemann i turneringen. Han startet litt senere enn Hovland søndag og sliter også. På de ni første hullene ble det en birdie, to bogeyer og en dobbeltbogey.

Også Ventura faller dermed på resultatlistene.

(©NTB)

Flere nyheter: