Menu
Ragnhild Mowinckel ser på tiden sin i målområdet i Crans Montana. Foto: Marco Tacca / AP / NTB

Goggia suveren igjen på skuffende norsk dag

Ragnhild Mowinckel ble beste norske med en foreløpig 23.-plass i utforen i Crans Montana. Kajsa Vickhoff Lie kjørte ut da Sofia Goggia vant igjen.

Av NTB | 23.01.2021 11:38:03

Sport: Mowinckel med startnummer fire gikk offensivt ut og var raskest av dem før henne på toppen. Deretter tapte hun i midtpartiet og var i mål 1,19 sekunder bak Federica Brignone.

Italienske Goggia, med startnummer ni, vant igjen i imponerende stil foran sveitsiske Lara Gut-Behrami og landskvinne Elena Curtoni.

Mowinckel endte 2,45 sekunder bak Goggia, som tok sin fjerde strake utforseier i verdenscupen.

Vickhoff Lie var noen få hundredeler foran Goggia på toppen, men kjørte ut i et relativt enkelt parti og var tydelig frustrert. Vickhoff Lie har fortsatt til gode å havne på pallen i verdenscupen. Nærmest var hun i desember da hun tok 4.-plass i Val d’Isere. Vickhoff Lie var raskest av samtlige på utfortreningen torsdag, men har ikke klart å få det ut i noen av konkurransene i Crans Montana.

Tsjekkiske Ester Ledecka ledet med over halvsekundet og lå an til å ta ledelsen, men fikk en for drøy sving over en kul og føk inn i sikkerhetsnettet i høy fart. Hun reiste seg opp, men fikk seg en smell i ansiktet.

(©NTB)

Flere nyheter: