Menu
Subwoolfer og DJ Astronaut på scenen under den første generalprøven for finaleshowet i Eurovision Song Contest i Pala Olimpico i Torino. Foto: Heiko Junge / NTB

Gode Eurovision-generalprøver for Subwoolfer, Domi og Tenfjord

Alt så ut til å stemme for Subwoolfer i den første Eurovision-generalprøven. Også norsk-tsjekkiske We Are Domi og norsk-greske Amanda Tenfjord har hatt prøve.

Av NTB | 13.05.2022 15:16:12

Kuriosa og kjendiser: Den første generalprøven før finalen lørdag ble holdt fredag ettermiddag.

We Are Domi, der to av de tre medlemmene er norske, er først ut av de 25 artistene. Og gitarist Casper Bjelland Hatlestad fra Stavanger, keyboardist Benjamin Rekstad fra Nesodden og vokalist Dominika Hašková fra Tsjekkia gjennomførte en fin prøve i Pala Olimpico i Torino fredag ettermiddag.

Subwoolfer er sjuende artist på scenen. Bandet har en stram danseopptreden, og fra presseplassene i salen var det ikke mulig å se noen glipper. Også vokalene låt bra.

Amanda Tenfjord fra Ålesund synger for Hellas og er artist nummer 17 på scenen. Hun leverer en dynamisk opptreden, fra nær og intim vokal til låten tar av skikkelig etter hvert. Det enkle sceneshowet, i stor grad med kraftig, hvitt lys, virket til å sitte som det skulle.

(©NTB)

Flere nyheter: