Menu
Viktor Hovland fikk en god start på fredagens rund av PGA-turneringen i California. Foto: Jared C. Tilton/ Getty Images / AFP / NTB

God start for Hovland i California – blytungt for Ventura

Viktor Hovland er fire slag under per etter ni hull på andre dag av PGA-turneringen i California. For Kristoffer Ventura kunne runden knapt startet verre.

Av NTB | 29.01.2021 22:38:03

Sport: Han startet nemlig med bogey på sitt første hull, hull 10, for dagen. Enda verre skulle det bli på det neste da han måtte bruke fem slag på å få ballen i par 3-hullet. Etter tre strake par ble det nok bogey på hull 15 og hull 16.

Dermed må det et lite mirakel til for at nordmannen skal klare cuten i turneringen. Etter sju hull fredag ligger han fem slag over par og har fem slag opp til det som trolig blir helgens cut.

For Hovland ser det derimot ut til å gå vesentlig bedre. Etter å ha startet åpningsrunden torsdag godt fikk han det tungt på de siste ni og falt til 48.-plass.

Etter ni hull fredag står han med fem birdier og en bogey. Med det har han klatret opp til en delt 5.-plass, seks slag under par. Opp til tet er det to slag.

(©NTB)

Flere nyheter: