reklame for Jakobsen Energiservice
Menu

Glimt vant med kalassifre igjen – Finne snudde matchen for Vålerenga

Det var en stund siden forrige storseier for Bodø/Glimt, men mot Start lørdag vant serielederne hele 6-0. Bård Finne scoret to og sikret Vålerenga-seier 2-1.

Av NTB | 22.08.2020 20:08:05

Sport: Glimt ledet 2-0 til pause, men da Philip Zinckernagel skaffet straffespark etter 53 minutter ble det diskusjoner blant Glimt-spillerne.

Jens Petter Hauge fikk ta straffesparket og scoret, men måtte ta en diskusjon med Zinckernagel i etterkant. Dansken pleier å ta straffesparkene og var tydeligvis ikke fornøyd med at unggutten fikk ta den.

Begge debattantene scoret hvert sitt mål i løpet av de neste få minuttene før Victor Boniface la på til 6-0 etter en time med sitt annet mål for dagen. 6-0 ble også sluttresultatet.

I Oslo bommet Vålerenga på kjempesjanser både før og etter Sivert Gussiås ga Sandefjord ledelsen, men like før slutt reddet innbytter Finne dagen for Oslo-laget. Bergenseren var først på en retur etter 84 minutter og headet inn 2-1 med sitt seiersmål på overtid.

Aalesund tok en tidlig ledelse mot Haugesund, men tapte til slutt 1-3. Kristiansund slo Sarpsborg 4-1 etter to mål av Amahl Pellegrino. Viking avgjorde til 2-0 i sluttminuttene borte mot Strømsgodset.

(©NTB)

Flere nyheter: