Menu
Erik Botheim er tilbake i Glimt. Foto: Terje Pedersen / NTB

Glimt-sjefen åpner for Botheim: – Først og fremst en trist historie

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen sier det jobbes med å se på om hjemvendte Erik Botheim kan signeres på en korttidskontrakt.

Av NTB | 09.03.2022 14:55:21

Sport: – Ikke per definisjon. Regelverket til Fifa åpner ikke for det, sa Glimt-sjefen.

Kaptein Ulrik Saltnes er glad for å ha den tidligere lagkameraten på plass igjen.

– Jeg har omtalt han som verdens beste lagkamerat tidligere, og han er tydeligvis verdens beste lagkamerat selv når han ikke er på lag med deg. Han troppet opp i det gamle settet sitt, med et nummer som ikke tilhører han lenger, og satte seg på en plass som ikke tilhører ham lenger, smite han onsdag.

– Det var herlig å ha han tilbake. Han har vært en energiinnsprøytning for hele gjengen. Vi kjente at vi hadde savnet han. Forhåpentligvis blir det et litt lenger opphold, fortsatte Glimt-profilen.

– Jeg tror alle som følger med på det som skjer i verden er påvirket av at vi kan komme i en slik situasjon i Europa i 2022, sa Knutsen.

Han avviste samtidig at Botheim kan bli klar til returkampen mot AZ Alkmaar i conferenceligaen i neste uke. Det første oppgjøret går på Aspmyra torsdag.

Trener Knutsen var samtidig tydelig på at krigshandlingene i Europa også preger Glimt-miljøet. Bodø-klubben har russisk keeper i Nikita Haikin.

(©NTB)