Menu
Amahl Pellegrino feirer etter han scoret 1-0-målet mot Aalesund. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Glimt sikret tre viktige poeng i slitekamp

Bodø/Glimt måtte jobbe for poengene hjemme mot Aalesund og ble reddet av to fantastiske mål av Amahl Pellegrino og Brice Wembangomo.

Av NTB | 26.06.2022 20:01:18

Sport: Hjemmelaget var nær å gå opp i ledelsen allerede etter ni minutter da Sten Grytebust rotet det til foran eget mål og sendte ballen rett i beina til Amahl Pellegrino, som ikke klarte å få kontroll på den.

Ulrik Saltnes, Brede Moe, Pellegrino og Sigurd Haugen fikk alle gode sjanser til å sette inn kampens første mål, men ingen av dem klarte å gjøre seg tellende.

Etter et sjansesløseri uten like måtte spillerne gå til pause på stillingen 0-0.

Det resulterte en halvtime senere i en lang ball opp fra innbytteren til Pellegrino, som tok ned ballen og lobbet fantastisk over Grytebust i Aalesund-målet.

Keeperen prøvde febrilsk å rekke opp til ballen, men klarte bare å slå den videre inn i sitt eget nett.

– Det er en vill scoring og veldig fortjent sett ut fra spill og sjanser. Dette trengte Glimt, sa Lars Bohinen i Discovery-studio.

– Det er alltid kult å score, og på den måten her også. Jeg er veldig fornøyd, sier Wembangomo til Discovery.

De regjerende seriemesterne har ikke fått den starten de ønsket på sesongen, med 19 poeng på sine 11 første kamper. Det holder kun til 5.-plass på tabellen.

Da spillerne kom ut fra hvilen, ble det klart at Glimt-trener Kjetil Knutsen tok tak og byttet ut Joel Mugisha mot Ola Solbakken.

Brice Wembangomo punkterte kampen for Glimt da han driblet seg forbi tre-fire spillere og bredsidet ballen i mål.

(©NTB)