Menu
Bodø/Glimt har solgt Victor Boniface. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Glimt med nytt storsalg – Boniface klar for Union Saint-Gilloise

Victor Boniface forlater Bodø/Glimt og fortsetter karrieren i Union Saint-Gilloise i Belgia. Kontrakten strekker seg til 2026 med opsjon på ytterligere ett år.

Av NTB | 02.08.2022 13:20:44

Sport: Boniface har vært ryktet til utlandet den siste tiden. Tirsdag bekreftet Glimt overgangen på eget nettsted. Den belgiske klubben bekreftet noe senere overgangen gjennom sine kanaler og opplyste videre at det dreier seg om en fireårskontrakt som kan forlenges med ett år.

Union Saint-Gilloise sikret seg også sist uke den svenske spissen Gustaf Nilsson.

Boniface fortalte etter lørdagens kamp mot Aalesund at det gikk mot slutten i Bodø/Glimt.

– Jeg tror dette var min siste kamp for Bodø/Glimt, sa Boniface til Avisa Nordland.

Bare to uker etter han signerte for klubben røk den daværende 18-åringen korsbåndet. Rett før jul i 2020 ble det nok en langtidsskade da han røk korsbåndet igjen. Dermed ble det kun ett innhopp i Eliteserien året etter.

Denne sesongen noterte han seg for seks fulltreffere på 15 kamper i Eliteserien, hvor kun fem av kampene har vært fra start. Bodø/Glimt har allerede signert en erstatter i Lars-Jørgen Salvesen fra Strømsgodset.

Spissen kom til Glimt før 2019-sesongen og har vært med på Glimt-oppturen de siste årene. Likevel har han vært på sidelinjen i store deler av perioden hos den regjerende eliteserievinneren.

Den nigerianske stjernespissen har derimot gjort sakene sine godt de periodene han har vært på banen for de gulkledde.

(©NTB)

Flere nyheter: