Menu
Elias Kristoffersen Hagen satte inn 2-1 i andre omgang mot LSK. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Glimt med målfest mot LSK etter kalddusj – klare for semifinalen

Bodø/Glimt fikk en tøff start, men så løsnet maskineriet for alvor i det som endte med 4-1-seier over Lillestrøm i cupens kvartfinale søndag.

Av NTB | 19.03.2022 22:04:31

Sport: På stillingen 1-1 kom innbytter Elias Hagen (22), som var i Lillestrøm som ung, alene i feltet og satte inn ledelsen for hjemmelaget. Pasningen fikk han av tidligere Lillestrøm-spiller Amahl Pellegrino.

Pellegrino satte senere spikeren i kista og sørget for 3-1 etter at LSK hadde hatt muligheter til å komme tilbake i kampen. Det ble i stedet mer cupjubel for det høytflygende Glimt-laget som også er kvartfinaleklare i conferenceligaen og skal møte Roma.

Innbytter Victor Boniface banket inn 4-1 fra distanse på overtid.

Glimt fikk en kalddusj da LSK-spiller Vetle Dragsnes gjorde alt selv da han dro seg fri i feltet og satte inn ledelsen allerede etter tolv minutter.

Åtte minutter før pause var Runar Espejord på rett plass i feltet og avsluttet flott med venstrefoten. Ballen gikk utakbart for keeperen via stolpen og i mål.

Etter hvilen skapte Lillestrøm flere gode muligheter mot Glimt, men det var Hagen og Pellegrino som var mest presise. Etter Pellegrinos mål var kampen nærmest kjørt, og Boniface fikk banke inn 4-1.

(©NTB)

Flere nyheter: