Menu
Bodø/Glimt-kaptein Ulrik Saltnes møtte pressen onsdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB.

Glimt-kapteinen: – En treners arbeid foregår 99,9 prosent utenfor de 90 minuttene på banen

Bodø/Glimt-kaptein Ulrik Saltnes er ikke bekymret for at laget kan måtte klare seg uten trener Kjetil Knutsen til kvartfinalekampen mot Roma torsdag.

Av NTB | 12.04.2022 11:04:36

Sport: Det har kokt rundt Knutsen og Glimt helt siden sist ukes seier mot Roma. Treneren er i øyeblikket midlertidig utestengt av Det europeiske fotballforbundet (Uefa) som følge av bråket på Aspmyra.

Glimt har anket avgjørelsen, men det er ikke gitt at den blir behandlet i tide til torsdagens kamp.

– Jeg tror nok forberedelsene vi gjør inn mot kamp vil være helt vanlig. En treners arbeid foregår 99,9 prosent av tiden utenfor de 90 minuttene det spilles fotball. Det er ikke noe vi skal bekymre oss for, sa Glimt-kaptein Ulrik Saltnes.

Bodøværingene ankom Roma mandag. Trener Knutsen stilte ikke opp på pressetreffet onsdag. Klubben opplyste i forkant at den ønsker «fokus på kampen og det sportslige av respekt for fotballens verdier».

Saltnes og Marius Høibråten svarte derfor på spørsmål fra pressen.

– Vi prøver å ta kontroller over det vi kan ta kontroll over, og ha mest mulig fokus på oss selv. Det er dette vi alltid øver på, og nå får vi omsatt det i praksis, sa Saltnes.

Han er forberedt på at Roma-fansen vil forsøke å forstyrre Glimt i oppkjøringen til kampen.

– Jeg har med ørepropper, så jeg er forberedt på mye tuting og spetakkel (utenfor hotellet). Det skal nok gå bra, smilte Saltnes.

Uefa har også suspendert Romas keepertrener Nuno Santos etter bråket i spillertunnelen på Aspmyra sist uke.

Glimt leder 2-1 etter den første kampen. I en eventuell semifinale venter enten Leicester eller PSV for de gulkledde.

Roma står med to seirer og én uavgjort på sine tre møter med Glimt i conferenceligaen. Målforskjellen er hele 10-4 på de tre møtene.

(©NTB)

Flere nyheter: