Menu
Kjetil Knutsen og resten av Bodø/Glimt-laget kan få tøff motstand i playoff til Champions League. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Glimt kan få tøff motstand i Champions League-playoff

Bodø/Glimt er bare ett steg unna playoff til Champions League hvor de da vil møte vinneren av oppgjøret mellom Ludogorets og Dinamo Zagreb.

Av NTB | 02.08.2022 12:30:41

Sport: Glimt møter Zalgiris Vilnius i det første oppgjøret av den tredje kvalifiseringsrunder til Champions League onsdag kveld. Returoppgjøret går i Litauen uken etter.

Vinneren av det dobbeltoppgjøret vil da møte vinneren av oppgjøret mellom Ludogorets og Dinamo Zagreb i playoff til Champions League.

Dinamo Zagreb har vunnet den kroatiske ligaen hele 23 ganger og er det ubestridte beste laget i landet. Ludogorets er også et storlag i Bulgaria, hvor de har vunnet ligaen elleve ganger. Begge lagene er regjerende seriemestere i sine respektive land.

* FC København

* Vinneren av Ludogorets og Dinamo Zagreb

* Vinneren av Røde Stjerne og Pyunik

* Vinneren av Sheriff Tiraspol og Viktoria Plzen

«Norske» Ferencvaros med Kristoffer Zachariassen og Tokmac Nguen er også videre til tredje runde, hvor de møter Qarabag. Vinner de det dobbeltoppgjøret vil de møte Sherif Tiraspol eller Viktoria Plzen.

Ryker de ut mot Qarabag, møter de vinneren av oppgjøret mellom Shamrock Rovers og Shkupi i playoff til Europa League.

Glimt var useedet i trekningen og kunne dermed bli trukket opp mot et av disse fire alternativene:

Taperen av Glimt – Zalgiris går videre til playoff til Europa League-gruppespillet. Der trakk de samme oppgjør som i Champions League-playoff, som betyr at de taper mot Zalgiris møter de taperen av Ludogorets – Dinamo Zagreb.

(©NTB)