Menu
Ulrik Saltnes og resten av Glimt-spillerne fikk trene på Lazios treningsanlegg tirsdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Glimt fikk hjelp av Romas byrival

Lazio åpnet opp tirsdag sitt treningsanlegg for Bodø/Glimt da Roma bare kunne tilby det norske laget en kunstgressbane å trene på.

Av NTB | 12.04.2022 20:19:33

Sport: Det skriver flere medier, blant andre TV 2 og Avisa Nordland. I henhold til Uefa-regelverket får Glimt trene på Olympiastadion onsdag, mens de tirsdag trente på Lazios treningsbane.

– Angående trening på Lazios anlegg er det så enkelt som at det var de som kunne tilby oss en skikkelig gressbane som vi kunne trene på, skriver medieansvarlig Niklas Aune Johnsen i Glimt til TV 2.

Stemningen mellom Roma og Bodø/Glimt er alt annet enn god inn mot returkampen i conferenceligaens kvartfinale. Det ble tumulter mellom Romas keepertrener Nuno Santos og Glimt-trener Kjetil Knutsen etter 2-1-kampen i Bodø i forrige uke, og de to er utestengt fra returmøtet.

Glimt har også sett seg nødt til å innføre mange sikkerhetstiltak i den italienske hovedstaden. Antallet politifolk som reiser med laget fra Norge, er doblet. Tirsdagens trening var stengt for presse og publikum, og Glimt vil blant annet ikke dele noen bilder i sosiale medier fra hotellet de bor på eller fra treningsøktene.

(©NTB)

Flere nyheter: