Menu
Manchester United-sjef Ralf Rangnick kan få tre stjernespillere tilbake i spill i de kommende ukene. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Gledelig skadenytt for United: Ronaldo og Rashford aktuelle mot Brentford

Manchester United-manager Ralf Rangnick kan glede seg over at trioen Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford og Paul Pogba er tilbake i trening.

Av NTB | 18.01.2022 14:06:28

Sport: Det avslørte et bilde Ronaldo publiserte på Twitter mandag. Rangnick snakket om troppen på en pressekonferanse foran onsdagens møte med Brentford, og han hadde følgende å si om de tre stjernespillerne:

– Cristiano og Marcus trente i går og trener i dag. Vi må vente til etter dagens trening for å se om de er klare. Per nå tror jeg at begge kan være tilgjengelige.

– Paul hadde sin første trening med laget i går, og han viste hvilken ekstraordinær spiller han kan være, sier Rangnick om Pogba, som har vært ute med skade siden starten av november.

– Han er ikke klar for kampene denne uken. Jeg håper at han kan være tilgjengelig etter vinterpausen når vi møter Middlesbrough i cupen (4/2) og Burnley (8/2).

– Vi må bygge videre og vise det samme som mot Villa, men ikke i 70 minutter, men i 90, 95, 98 eller hvor mange minutter kampen varer.

United jager sin 300. borteseier i Premier League onsdag. De har ikke gjestet Brentford siden 1947, og lagene har ikke møttes i tellende kamp siden 1975.

– Jeg hadde en personlig samtale med ham på søndag, og jeg forklarte hvordan jeg ser på ting. Saken er nå løst. Han har ikke trent de to siste dagene, men jeg skal vurdere etter dagens trening om han skal med i troppen eller ikke, sier Rangnick.

United spilte i helgen 2-2 borte mot Aston Villa, et skuffende resultat ettersom rødtrøyene ledet 2-0 til det gjensto et kvarter. Det samme må ikke få skje onsdag, sier Rangnick.

På pressekonferansen fikk Rangnick også spørsmål om Anthony Martial, som han har hatt en feide med i mediene de siste dagene. Tyskeren sa at Martial ikke ønsket å være med i troppen mot Villa, noe den franske spissen blankt avviste.

(©NTB)

Flere nyheter: