reklame for Sheiken Bowling
Menu
Ifølge Antonio Conte skal VM-deltakelsen til Richarlison være alt annet enn truet. Foto: Kin Cheung/ AP/ NTB.

Gladnyhet for Richarlison: – VM er ikke i fare

To dager før Tottenham gjester Manchester United til storoppgjør på Old Trafford, kom Antonio Conte mandag med gode nyheter rundt Richarlisons skadesituasjon.

Av NTB | 17.10.2022 16:41:09

Sport: – Han risikerer ikke å miste VM. Overhodet ikke.

Det fortalte Tottenhams karismatiske hovedtrener da han møtte pressen mandag. Conte var likevel klar på at brasilianeren blir utilgjengelig for de hvitkledde en liten stund fremover.

– Richarlison skal gjennom en del undersøkelser, så han er definitivt ikke tilgjengelig på onsdag. Vi er nødt til å se hvor mye tid han trenger, meddelte italieneren.

Hovedpersonen selv var emosjonell da han måtte gå av banen mot Everton lørdag med en leggskade.

– Jeg er så nære å realisere drømmen min. Jeg har hatt en lignende skade som dette før, men jeg håper det kan leges så fort som mulig, sa Richarlison.

Brasilianeren ble hentet til hovedstadsklubben før denne sesongen, og den anvendelige angrepsspilleren har foreløpig notert to mål og tre målgivende pasninger på 14 opptredener for Tottenham.

Onsdagens batalje er viktig for både Tottenham og Manchester United. Førstnevnte ligger godt plassert på en 3.-plass, fire poeng bak byrival Arsenal på tabelltopp. De rødkledde fra Manchester ligger på 5.-plass, sju poeng bak onsdagens motstander.

(©NTB)