Menu
Tilskuersituasjonen foran Bundesliga-åpningen skal angivelig ha fått et gjennombrudd. Foto: Jens Meyer/AP Photo / NTB scanpix

Gladnyhet for Haaland: Åpner for fans på tribunen i Bundesliga-åpningen

Planene om å starte neste sesongs Bundesliga med supportere til stede har fått et gjennombrudd. RB Leipzig har allerede fått tommel opp fra lokale myndigheter.

Av NTB | 02.07.2020 19:02:52

Sport: Nedsatt kapasitet med strengere hygienekrav kan være løsningen som gjør at noen fans kan komme tilbake på tyske fotballtribuner i september, ifølge en rapport storavisen Bild har fått tilgang til.

Torsdag kveld opplyste helsemyndighetene i Leipzig at de har gitt tillatelse til RB Leipzigs planer om å fylle halve arenaen, som har en kapasitet på 41.500.

– RB Leipzig har presentert et hygienekonsept som er levedyktig og egnet til å redusere smittefrekvensen betydelig. Derfor har helsemyndigheten godkjent hygienekonseptet til RB Leipzig, sa en talsperson til AFP.

Den tyske ligaen (DFL) har foreløpig ikke kommentert utviklingen.

Bortefans får ikke adgang til kampene, og supporterne vil bli sterkt oppfordret til å unngå kollektivtransport på vei til kamp. Munnbind vil være obligatorisk.

Kommende Bundesliga-sesong sparkes i gang 11. eller 18. september.

(©NTB)

Flere nyheter: