Menu
Terje Halleland fra Ølensvåg er energipolitisk talsmann for Fremskritspartiet. Her sammen med finansminister og partileder Siv Jensen. FOTO: Privat

Gjør tiltak mot marin forsøpling

- FrP ønsker bruk av bistandsmidler i bekjempelse av marin forsøpling. Det opplyser energipolitisk talsmann Terje Halleland (Frp) under landsmøte på Gardermoen fredag.

Av Egil M Solberg | 27.04.2018 22:56:59

Politikk: – Denne helgen skal handle om hverdagen for folk flest og hvordan FrP i regjering skal skape denne enklere hverdagen, sier Halleland.

Den populære politikeren fra Ølensvåg har fått et stort ansvar i denne regjeringen som energipolitisk talsmann. Fra landsmøte redegjør han kort om de viktige sakene for partiet fremover.

– Vi skal fortsatt satse på veier, bekjempe kriminalitet, en bedre eldreomsorg, forutsigbare gode rammevilkår for industrien og vi skal satse på en bedre integrering av våre nye landsmenn, oppsummerer Halleland.

Nå skal partiet også ta grep for å få bort plast fra havet

– For vår fraksjon sin del var det svært gledelig å få gjennomslag for bruk av bistandsmidler til marin forsøpling og stille krav til avfallshåndtering i nasjoner som står bak store utslipp, sier en offensiv Halleland.

Her redegjør Halleland for saken på Stortinget:

Flere nyheter: