Menu
FYLLER MED GLEDE: Frp-leder Sylvi Listhaug kan smile over pumpeprisene på familieferie i Tyskland. Hun krever at Støre og Vedum lærer av landet. Foto: Facebook

– Gjør som i Europa og fjern avgiftene

Flere land i Europa har fjernet avgiftene på drivstoff og strøm for å normalisere situasjonen for vanlige folk og næringsliv. - Gjør som i Europa, er en klar oppfordring fra Sylvi Listhaug på ferie.

Av Egil M Solberg | 29.07.2022 14:53:49

Energikrise: I Norge opplyser regjeringen at de gjør mye med krisen ved å vurdere situasjonen nøye. Noe konkrete tiltak uteblir.

I dag kommer FrP-leder Sylvi Listhaug med en klar oppfordring til Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum fra sin familieferie i Europa.

– Se til Tyskland og fjern avgiftene! Vi må ha den mest handlingslammede regjeringen i Europa, sier Sylvi Listhaug til Dagbladet.

Mens mange nordmenn på norgesferie måper over prisene ved pumpa, befinner Frp-lederen seg for tiden på bilferie med familien gjennom Europa.

På Facebook forteller hun om hvordan hun fylte bensin for 17 kroner literen i Tyskland. Oppfordringen hennes er klar: «Se og lær Støre og Vedum!»

I Norge passerte gjennomsnittsprisen på bensin 26 kroner literen i juni.

Flere nyheter: