reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Dommer Bibiana Steinhaus gir Paderborn-spiller Klaus Gjasula gult kort i kampen mot Hoffenheim. Det var hans 14. gule kort for sesongen, en lite ærerik rekord. Foto: Friso Gentsch, Pool via AP / NTB scanpix

Satte Bundesliga-rekord med sitt 14. gule kort

Paderborn-spiller Klaus Gjasula er kjent for å være den eneste i Bundesliga som spiller med hjelm. Nå har han også en unik samling gule kort.

Av NTB | 23.05.2020 18:47:56

Sport: 30-åringen felte Hoffenheim-spissen Ihlas Bebou etter en times spill i lørdagens 1-1-kamp, og dommer Bibiana Steinhaus dro opp det gule kortet. Det var Gjasulas 14. gule kort for sesongen, og aldri før har en spiller fått så mange i løpet av sesongens 27 første serierunder.

– Jeg prøver å tenke så lite på det som jeg kan, sa Gjasula til Sky om rekorden. Han spilte sin 23. seriekamp for sesongen.

Det var et oppgjør mellom to formsvake lag. Tabelljumbo Paderborn spilte sin åttende kamp uten seier, Hoffenheim sin sjuende.

Robert Skov ga Hoffenheim en tidlig ledelse, men Dennis Srbeny utlignet før det var spilt ti minutter. Flere mål ble det ikke.

Håvard Nordtveit var ubenyttet reserve for Hoffenheim.

(©NTB)

Flere nyheter: