reklame for Sheiken Bowling
Menu
Caliow bruker mye av tiden sin til musikk. Foto: Privat

Gir ut ny singel om sin biologiske mor

Andreas Carlos Furdal (25), bedre kjent som Caliow, gir ut den nye singelen “Colombian Queen” 28.februar.

Av Daniel DeNiazi | 27.02.2020 18:12:11

MUSIKK: – Den nye sangen er et brev til min biologiske mor, sier artisten til Radio Haugaland.

Caliow ble født i byen Cali i Colombia, og kom til Norge sju måneder gammel. I sin barndom vokste han opp i en musikalsk familie i Sveio. Etter den tiden har han hatt et nært forhold til musikk.

– Da jeg var liten gikk jeg i barnekor, korps, lærte meg piano og gitar. Allerede på ungdomsskolen var jeg igang med å eksperimentere rundt det å produsere egne låter. Oppveksten har bestått mye av sang å musikk, men også fotball og trening.

Foto: Privat

For en stund siden flyttet han tilbake til Sveio for å fokusere på musikken.

– Musikk har alltid vært stor del av livet mitt, og jeg finner en indre ro når jeg jobber med musikk.

Artisten sier at han har mange tanker om det å være adoptert. Det å vokse opp som den eneste mørke i klassen, eller på hele skolen har ikke alltid vært like lett. Det å stå ansikt til ansikt med sin biologiske mor tror han ville vært veldig emosjonelt og utrolig.

– Denne låten er skrevet til min biologiske mor, og her er det mye følelser, håp og kjærlighet. Jeg tenker at moren min ga meg bort med kjærlighet.

Låten blir tilgjengelig på Spotify og andre musikktjenester.

Flere nyheter: