Menu
Denne onsdagen skal Joar Levemann ringe i bjelle for en vinner av over 100.000 kroner igjen. Det kan bli deg! FOTO: Bingokanalen.

Gir bort 100.000 kroner

Denne onsdagen skal jackpotten på 100.000 kroner i Fjorden Bingo ut til en heldig spiller. Dersom ingen vinner på lykketall, er det vinneren av trerekkeren på Gullspillet som vinner 106.000 kroner.

Av Egil M Solberg | 18.01.2021 16:56:56

Bingokanalen: Det skjer ikke ofte, men dersom ingen vinner jackpotten på Fjorden Bingo på tre uker, er det Superbingo den fjerde uken.

I 2020 ble det delt ut ikke mindre enn 2.200.000 kroner i premier under den populære bingoen på Bingokanalen.

Denne onsdagen sitter bingosjefen Joar Levemann spent klar for å ringe i bjelle igjen for en heldig vinner.

– Det er ingen som har vunnet jackpotten siden lille julaften, så da er det Superbingo denne onsdagen. Det er ikke ofte det skjer, så dette er helt spesielt, sier Levemann.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Det er bare på Bingokanalen du kan spille Superbingo.

– Dette er utrolig populært, men pass på at du spør etter Fjorden Bingo og sørg for at du får med deg en blokk for Gullspillet. Det er enkle blokker og dobbeltblokker, men det er en egen blokk for Gullspillet som trekkes helt på slutten av kvelden, forklarer Levemann.

Du kan følge bingosendingen med Joar Levemann fra Fjorden Cowboys fra klokken 19.00 på Facebook-live (TV via din datamaskin eller mobil), på DAB og nettradio (bingokanalen.no). Selve trekningen starter klokken 20.00.

Hør innslaget fra vår podcast

Flere nyheter: