Menu
LSK-trener Geir Bakke forsterker stallen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Ghanesisk midtbanespiller klar for LSK

Midtbanespilleren Eric Taylor (20) blir Lillestrøm-spiller denne sesongen. Han har signert en lånekontrakt med eliteserieklubben i fotball.

Av NTB | 28.02.2022 19:18:21

Vitenskap og teknologi: Det bekrefter LSK på sine nettsider mandag.

Midtbanespilleren fra Ghana har vært på prøvespill i Lillestrøm den siste måneden og imponert trener Geir Bakke. Han leies nå inn fra ghanesiske New Life Academy for hele 2022-sesongen.

Lillestrøm har også sikret seg en opsjonsavtale på kjøp.

– Vi har hatt Eric her siden 18. januar. Han har brukt tid til å akklimatisere seg, og har vokst mer og mer for hver uke som har gått. Eric er en del av et akademi med en fremtidsrettet eier, og de har gått med på en låneavtale, i første omgang ut året. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle parter. Det gjør at Eric får mer tid til å vise seg fram, og vi får mer tid til å vurdere ham, sier LSKs sportssjef Simon Mesfin.

– Jeg er veldig glad, og jeg ser fram til å bli en del av laget i tiden fremover. Jeg følte at det var litt vanskelig for meg da jeg kom til Lillestrøm i starten. Alt var annerledes. Måten man spiller på, tempoet, været og mye annet. Men jeg føler at jeg har blitt bedre og bedre, sier Taylor selv.

(©NTB)

Flere nyheter: