reklame for Sheiken Bowling
Menu
Enes Ünal (t.v) scoret tidlig for Getafe mot Real Madrid. Det skulle holde hele veien inn til seier. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB

Getafe med skrellseier over Real Madrid – stoppet enorm kamprekke

Getafe slo byrival og ligaleder Real Madrid 1-0 etter en tidlig scoring i spansk toppdivisjon søndag. Tapet var gjestenes andre for sesongen.

Av NTB | 02.01.2022 16:09:22

Sport: Real Madrid hadde før oppgjøret en ubeseiret ligarekke på tolv kamper. Det eneste serietapet var mot Espanyol (1-2) tidlig i oktober.

Men søndag skulle idyllen sprekke for ligalederne. Byrival Getafe var ikke ute etter å gi noe gratis, og de sjokkerte gjestene allerede etter ni minutter. Enes Ünal stjal ballen fra en uoppmerksom Éder Militão og satte den i mål alene med Thibaut Courtois.

Derfra og ut var det omtrent kun Real som sto for underholdningen, men de var både uheldige og upresise i sin jakt på utligning. Serielederen var svært nær utligning da Luka Modric hamret ballen i tverrliggeren, men nærmere kom de ikke.

– Det var som vi forlenget ferien med en dag, og det har jeg sagt til spillerne. Det var mindre engasjement og dårligere konsentrasjon enn i kampene før jul. Kanskje var treneren også fortsatt på ferie, sa en svært misfornøyd Real Madrid-trener Carlo Ancelotti.

– Likevel fortjente vi ikke å tape, men jeg håper tapet kan fungere som en vekkerklokke.

Getafe har ikke tapt på de seks siste kampene i La Liga og tok et steg bort fra bunnstriden.

(©NTB)