Menu
Aston Villa-manager Steven Gerrard sliter veldig om dagen. Foto: John Walton / PA / AP / NTB

Gerrard i kjempetrøbbel etter nytt Villa-tap

Steven Gerrard kjemper for å beholde jobben som Aston Villa-manager. Det ble ikke enklere etter å ha blitt rundspilt i et 0-3-nederlag for Fulham.

Av NTB | 20.10.2022 22:51:07

Sport: Den tidligere Liverpool-stjernen var ifølge britiske medier allerede på tynn is før torsdagens oppgjør i Premier League. Etter nok en smell ligger Villa på 17.-plass med kun ni poeng på elleve kamper.

Fulham vant fullt fortjent takket være scoringene til Harrison Reed og Aleksandar Mitrovic (straffe) samt et selvmål fra Tyrone Mings. Resultatet kunne vært enda styggere for Gerrards menn.

1-0 kom da Reed mot slutten av første omgang dempet en returball og dunket den til side for keeper Emiliano Martínez. Villa var svake i begge ender av banen, og det ble enda tøffere etter hvilen.

Douglas Luiz ble utvist etter en drøy time. Kamplederen så på VAR-skjermen at Mitrovic falt brått om etter at han og Luiz hadde lent hodene sine mot hverandre.

Noen minutter senere doblet Mitrovic ledelsen fra straffemerket, mens Mings på tampen styrte ballen i eget nett.

Aston Villa har kun vunnet to kamper i høst, og Gerrard trenger desperat en opptur hjemme mot Brentford søndag. Samme dag skal Fulham bryne seg på Leeds borte.

(©NTB)

Flere nyheter: