Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Fyll, bråk og voldshendelse

Politiet ble i natt sendt til området Vangen etter meldinger om en ansamlinger ungdom iført Halloween-antrekk. På Bømlo har det vært en voldshendelse, og flere berusede menn er bortvist fra Haugesund.

Av Egil M Solberg | 01.11.2020 06:00:53

Politilogg: Ved 19.40-tiden ble det meldt om at noen ungdommer befant seg i hagene til folk i området Haraldsvang, Elvegård, Kattanakk.

– Innringer mente det var snakk om vandalisering i området og politiet ble sendt til stedet. Da vi kom frem ble det ikke funnet noen ungdommer og det er heller ikke meldt om skadeverk, opplyser vaktsjef Birgitte Pedersen ved Haugesund politistasjon.

Det kom ny melding om Halloween-kledde mindreårige ved 21.30-tiden.

– Mulig noen ble skremt. Det kan også ha vært noe støy og bråk under leken, men det er ikke meldt om skadeverk, sier vaktsjefen.

Bortvisninger

En mann i 40-års alderen ble bortvist fra området Indre kai i Haugesund ved 22.10-tiden lørdag kveld.

– Mannen hadde da oppført seg dårlig og var ikke ønsket på stedet, sier vaktsjefen.

Det har i løpet av natten også vært noen transportoppdrag av berusede personer.

– Et par overstadig berusede personer er i løpet av natten fraktet til legevakten for en sjekk. De er funnet overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv, opplyser vaktsjefen.

En 21 år gammel mann befant seg også i drukkenskapsarresten søndag morgen.

– Vedkommende hadde ikke gjort noe galt. Han var bare ikke i stand til å ta vare på seg selv, sier vaktsjefen.

Han fikk sove ut i trygge omgivelser i kjelleren på politihuset etter en rutinemessig sjekk på legevakten.

Voldshendelse på Bømlo

En utenlandsk statsborger i 30-årene ble i natt innbrakt etter en voldshendelse på Svortland på Bømlo. Offeret skal også være av utenlandsk opphav og i slutten av 20-årene.

– Hendelsen skal ha funnet sted på en parkeringsplass og en person ble skadet og fraktet til legevakten. Det er ikke snakk om livstruende skader, opplyser vaktsjefen.

Det var ved 01.30-tiden i natt at politiet ble varslet om hendelsen.

– Mannen er siktet for vold med kroppsskade. Skadeomfanget er uavklart og saken gjennomgås nå av jurist, opplyser vaktsjefen.

Flere nyheter: