reklame for Utvik Autoservice
Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Funnet livløs på Risøy

Politiet jobber ut fra en teori om at det har skjedd en ulykke, etter at en mann ble funnet livløs på Risøy natt til søndag.

Av Egil M Solberg | 16.08.2020 02:13:56

Ulykke: Det var ved 01.40-tiden natt til søndag at politiet fikk inn melding om en livløs person på Risøy.

– Nødetatene var raskt på stedet og det ble igangsatt livreddende førstehjelp, men livet stod dessverre ikke til å redde. Dette opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Politiet opplyser at det er en mann i begynnelsen av 20-årene som mistet livet natt til søndag. Mannen er ikke folkeregistrert på Haugalandet.

– Han ble funnet nedenfor en terrasse og har trolig falt. Det hele fremstår som en tragisk ulykke, forteller operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt til NTB.

Ifølge politiet hadde mannen vært på en fest før ulykken.

Søndag morgen var politi og kriminalteknikere fortsatt var på stedet. Det ble også sendt opp kriminalteknikerne kom fra Stavanger i natt.

– Det er veldig mye per nå som tyder på at det er en fallulykke fra en bolig med terrasse. Det kan tyde på at vedkommende har falt over rekkverket, sier Fenne-Jensen.

Det skal søndag gjennomført avhør av eventuelle vitner og personer som var i nærheten eller til stede i forbindelse med ulykken.

– Pårørende er varslet, opplyser operasjonslederen.

Twitter

Flere nyheter: