reklame for Sheiken Bowling
Menu
Pierre-Emerick Aubameyang feirer sin scoring mot Fulham sammen med lagkameratene. Foto: Ben Stansall / AP / NTB scanpix

Fullstendig Arsenal-dominans i serieåpningen

Et Stefan Johansen-løst Fulham hadde ingen sjanse i serieåpningen hjemme mot Arsenal. «The Gunners» kjørte over naborivalen og ga seg ikke før det sto 3-0.

Av NTB | 12.09.2020 15:37:58

Sport: Landslagskaptein Johansen slet med spilletiden i store deler av forrige sesong, og han var ikke engang i troppen da nyopprykkede Fulham og FA-cupvinner Arsenal sparket i gang 2020/21-sesongen av Premier League.

I London-derbyet foran tomme tribuner på Craven Cottage var det Alexandre Lacazette som fikk æren av å score 2020/21-sesongens første mål etter ni minutter.

Etter klabb og babb i Fulham-boksen dukket franskmannen opp på to meter og pirket inn 1-0 til de blåkledde gjestene.

Det kom etter et sleivspark fra Granit Xhaka, en svak klarering av Tim Ream og en kjemperedning av Marek Rodak på et skuddforsøk fra tre meter fra Willian.

2-0 til gjestene var et faktum like etter pause. Nysigneringen Gabriel gikk til værs etter en corner fra Willian og stanget inn Arsenals andre.

Kaptein Pierre-Emerick Aubameyang sto for kampens prestasjon etter timen. Han fikk ballen ute til venstre, dro seg inn i 16-meteren og plasserte ballen lekkert i lengste kryss til 3-0.

Det ble også sluttresultatet.

(©NTB)

Flere nyheter: