Menu
Sandefjord har full stans i treninger. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Full treningsstans for nye eliteserieklubber i fotball og håndball

Tre kommuner i Vestfold gikk natt til onsdag over til regjeringens strengeste tiltaksnivå. Det påvirker treningsmulighetene til en rekke toppklubber.

Av NTB | 17.03.2021 09:24:08

Sport: Tiltaksnivå A, som nå er innført for kommunene Larvik, Horten og Sandefjord, innebærer at det ikke er åpning for normal treningsaktivitet i toppidretten.

Det betyr full stans i fellestreninger for eliteserieklubbene Runar, Sandefjord og Larvik i håndball samt Sandefjords eliteserielag i fotball.

Nabokommunene Færder, Holmestrand og Tønsberg har allerede vært på regjeringens strengeste tiltaksnivå. Dermed har det allerede vært treningsstopp i for eksempel Flints eliteserielag i håndball for kvinner.

Sandefjord fotball bekrefter onsdag at det blir stopp i treningsaktiviteten i klubben.

«Trenerteamet er nå godt i gang med å utarbeide individuelle treningsprogram, slik at guttene holder den fysiske formen intakt», heter det i en uttalelse.

«Vi håper på en lysere fremtid, og at dette er de siste krampene mot en gradvis gjenåpning av samfunnet der også flere har blitt vaksinert», skriver klubben videre.

Mandag ble det klart at samtlige kommuner i Viken går over til tiltaksnivå A, hvilket betyr at treningsaktiviteten i toppidretten også der settes på pause.

<p>(©NTB)</p>

Flere nyheter: