powergym
Menu
Politi

Full og bråk på byen

Promillekjøring i sjark, falsk legitimasjon, ville ikke gå etter toalettbesøk, og ruteknusing. Det var mye folk på byen i natt og den forbindelse ble det litt av hvert for politiet å ta tak i.

Av Egil M Solberg | 14.05.2015 06:56:07

23.57 BERUSET MANN I SJARK
En 33 år gammel mann ble pågrepet etter promillekjøring med en sjark i Haugesund i natt. Mannen gikk ut fra Indre kai mot Torvastad da ha ble innhentet og slept i land.

01.47 FALSK LEGITIMASJON
En 17 år gammel gutt ble sendt hjem av politiet etter at han i natt forsøkte å ta seg inn på et utested i Haugesund med en lånt legitimasjon. Han kranglet med dørvaktene da politiet kom og sendte han i marsj hjemover.

02.43 VILLE INN TIL NABOEN
En beruset 21 år gammel kvinne ville ikke gå etter et toalettbesøk i natt. Hun ringte på for å låne toalettet og ville ikke gå etterpå. Dermed ble politiet bedt om hjelp. Patruljen som kjørte til stedet greide heller ikke å overlate henne til å gå hjem. Dermed ble hun innbrakt drukkenskapsarresten.

03.39 FORSØK PÅ INNBRUDD
To personer forsøkte å bryte seg inn på en adresse i Skåregata i Haugesund i natt. Et vindu ble forsøkt knust, opplyser politiet.