Menu
Aleksandar Mitrovic har vært sentral for Fulham denne sesongen. Nå er han og laget klar for Premier League. Foto: Vidar Ruud / NTB

Fulham rykket opp til Premier League – Mitrovic rundet 40 mål

Fulham er igjen klar for Englands gjeveste liga i fotball. London-klubben banket Preston 3-0 i mesterskapsserien tirsdag.

Av NTB | 19.04.2022 22:49:35

Sport: Fulham kunne allerede i påsken ha sikret opprykket med seier mot Derby, men tabelljumboen overrasket og vendte fra 0-1 til 2-1-seier. De fikk heller ikke hjelp da Nottingham Forest slo West Bromwich 4-0 mandag.

Det betød at Fulham selv fikk muligheten til å ordne Premier League-billetten i hjemmemøtet med Preston, og denne gangen skulle det ikke glippe.

De hvitkledde ledet 3-0 til pause. Aleksandar Mitrovic gjorde det første og tredje målet, mens ettertraktede Fabio Carvalho sto bak det andre.

Fulham var i en årrekke en del av Premier League-miljøet, men rykket ned etter 2013/14-sesongen. Det ble comeback i 18/19 og 20/21, men klubben greide ingen av gangene å holde seg på trygg grunn.

Craven Cottage-laget har denne sesongen til tider herjet med motstanderne. Serielederne hadde allerede en luke på seks poeng til tabelltoer Bournemouth foran tirsdagens kamp. Spesielt har Mitrovic vært sentral for suksessen med sine 40 mål på 40 kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: