Menu
Frode Vassel vant den første delfinalen i Melodi Grand Prix med låten «Black Flowers». Foto: Terje Pedersen / NTB

Frode Vassel videre til finale i Melodi Grand Prix

Frode Vassel er klar for den norske finalen i Melodi Grand Prix. Lørdag vant han den første delfinalen i musikkonkurransen med sangen «Black Flowers».

Av NTB | 15.01.2022 21:36:12

Kultur og underholdning: Fire artister kjempet om finalebillett i Fornebu arena lørdag. Til slutt var det Frode Vassel som kunne juble for seier og dermed deltakelse i den nasjonale finalen 19. februar.

Der skal han framføre låten Black Flowers, en låt han har skrevet sammen med Benjamin Larsen, Niklas Rosström og Celine Alette Pedersen Breivoll.

Frode Vassel gikk først seirende ut av duell mot Trollfest, før Eline Noelia ble slått i gullduellen. Også Mira Craig deltok, men røk ut i sin duell mot Noelia.

Ifølge NRK har Frode Vassel tidligere reist rundt i Europa og stått på MGP-scenen med Jowst (2017), Alexander Rybak (2018) og Keiino (2019).

I det NRK-sendte programmet fra Fornebu framførte også Elsie Bay sangen «Death of Us», som allerede er kvalifisert til finalen. Det er også NorthKid, Subwoolfer, Christian Ingebrigtsen og Anna-Lisa Kumoji.

Den store finalen går av stabelen 19. februar. Vinneren der får representere Norge i den europeiske finalen, som i år arrangeres i Torino (Italia) i mai.

<p>(©NTB)<br></p>

Flere nyheter: