reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Bobby Macintyre bidro med tre målpoeng da Frisk Asker slo Storhamar 5-2 i eliteserien ishockey tirsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Frisks sjuende strake seier ga sju poengs luke

Frisk Asker herjet med Storhamar og vant 5-2 i eliteserien ishockey. Etter sin sjuende strake seier har laget sju poengs luke til tirsdagens motstander.

Av NTB | 01.12.2020 21:38:14

Sport: Vålerenga er ytterligere to poeng bak.

Frisk sjokkåpnet og ledet 2-0 før det var spilt to minutter. Bobby Macintyre, som topper poengligaen i eliteserien, scoret det første målet og la opp til de to neste, satt inn av Hampus Gustafsson og Jimi Kuronen.

3-0 kom midt i 2. periode, mens Viktor Granholm økte til 4-0 etter snaut halvspilt 3. periode. Storhamar hevet seg mot slutten og reduserte to ganger før Thomas Valkvæ Olsen punkterte spenningen.

– Vi har spilt veldig bra til nå og tapt bare to kamper, så vi er kjempefornøyd. Vi er flinke til å score tidlig og kan ri litt på ledelsene, sa veteranen Anders Bastiansen til TV 2.

– Vi har fire rekker som fungerer bra og noen topper som scorer veldig mye. Så har vi også bra forsvarsspill og Norges beste keeper.

Storhamar vant skuddstatistikken, men Nicklas Dahlberg reddet 34 skudd.

– Dette var for dårlig av oss. Vi møtte ikke opp ordentlig. Frisk fikk kampen dit de ville, og vi var ikke på, konstaterte gjestenes Sondre Bjerke overfor TV 2.

(©NTB)

Flere nyheter: