Menu
Thomas Valkvæ Olsen returnerer til Frisk Asker. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Frisk sikret seg Thomas Valkvæ Olsen

Landslagsløperen Thomas Valkvæ Olsen vender tilbake til Frisk Asker på en ettårskontrakt. Han er ett av flere nye ishockeynavn i klubben.

Av NTB | 16.06.2022 15:15:55

Sport: Det kunngjorde den hardtsatsende eliteserieklubben torsdag ettermiddag. Frisk har fått på plass mange solide spillere foran den kommende sesongen og måtte kjempe hardt for å hente inn Olsen.

– Vi vet at Thomas er en ettertraktet spiller, både i hjemlig liga og i utlandet. Vi er svært glade for at valget falt på oss, sier sportssjef Vidar Wold til Frisk Askers nettsted.

Olsen tok stegene fra juniorhockey til A-laget i Frisk før han flyttet til Sverige og spilte der i flere sesonger. Han har også spilt for Bratislava Capitals i Slovakia og Krefeld Pinguine i Tyskland.

– Jeg gleder meg veldig til å spille i Frisk igjen. Det er veldig kult med ny ishall, og jeg ser fram til å kalle Varner Arena min hjemmebane. Det ser ut som vi får et meget sterkt lag denne sesongen, og jeg ser fram til å bidra med det jeg kan. Jeg tror publikum får se et sterkt Frisk-lag som er med og kjemper helt i toppen, sier han.

Frisk serieåpner hjemme mot Vålerenga 9. september.

(©NTB)

Flere nyheter: