Menu
Nicklas Dahlberg reddet 31 av 32 skudd i Frisk Askers mesterligakamp mot RB Salzburg, men det endte med 0-1-tap i Østerrike. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Frisk Asker solgte seg dyrt i Salzburg – tapte 0-1

Frisk Asker hevet seg i sin tredje kamp i mesterligaen ishockey, men tapte 0-1 for RB Salzburg i Østerrike etter at nullen sprakk i undertall i siste periode.

Av NTB | 10.09.2021 22:52:12

Sport: Frisk pådro seg bare to utvisninger i bortekampen, men Magnus Gehebs tominutter seks minutter inn i den tredje perioden ble skjebnesvanger. Etter godt spill av hjemmelaget kunne Peter Schneider knalle inn vinnermålet med et direkteskudd på en presis pasning fra Ali Wukovits.

Hjemmelaget vant skuddstatistikken 32-14, men Nicklas Dahlberg var god i Frisk-målet. Mot slutten tok Frisk ut Dahlberg til fordel for en ekstra utespiller i jakten på utligning, men det ble ikke flere scoringer for noen av lagene.

Kampen ble spilt for 1052 tilskuere i Salzburg.

Tidligere har Frisk tapt klart i to hjemmekamper: 2-6 for RB Salzburg og 1-5 for Bolzano. Sistnevnte venter i Italia søndag. Tsjekkiske Jastrzebie er siste lag i gruppa og møter Frisk hjemme og borte i første halvdel av oktober.

(©NTB)

Flere nyheter: