Menu
Viktor Granholm noterte seg for tre målpoeng mot Ringerike lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Frisk Asker knuste Ringerike – Stjernen jakter Sparta

Frisk Asker slo Ringerike 4-1 og er med det med i kampen om tredjeplassen i eliteserien i ishockey. Stjernen jakter Sparta etter 3-0 over Manglerud Star.

Av NTB | 05.03.2022 18:36:58

Sport: Viktor Granholm, David Morley, Esbjørn Vold og Mikael Dokken scoret målene for Asker-laget. Granholm var involvert i tre mål.

Han scoret ledermålet etter fem minutter, før Brett Perlini utlignet for Ringerike åtte minutter senere. Det skulle likevel ikke holde da Frisk avgjorde kampen til sin fordel. Det ga tre nye poeng i kampen om tredjeplassen i ligaen.

Stjernen, som ligger på plassen foran, slo imidlertid Manglerud Star 3-0 og har fortsatt et lite grep om den. De jakter nå også annenplassen til Sparta, som tapte på straffer for Lillehammer.

Martin Gran og Emil Nyhus scoret målene som lenge så ut til å holde til tre poeng for LIK, men tre sekunder før slutt utlignet Martin Grönberg. Dermed gikk kampen til forlengning og etter hvert straffer,

Der var Lillehammer sterkest og sikret to poeng. For Spartas del betyr det ene poenget at de har fire poeng ned til Stjernen foran de siste kampene.

(©NTB)