Menu
Igoh Ogbu scoret for Lillestrøm mot Molde. Foto: Marit Hommedal / NTB

Fridjónsson sikret LSK-seier på overtid mot Molde

Det sto uavgjort etter 97 minutters spill i eliteseriemøtet mellom Molde og Lillestrøm, men så dukket Hólmbert Fridjónsson opp og stanget inn 2-1-seier for LSK.

Av NTB | 18.04.2022 20:05:45

Sport: Trønderen Gjermund Åsen trappet opp fra langt hold dypt inne i overtiden, og frisparket gikk via hodet til Fridjónsson og fant det borteste hjørnet til Jacob Karlstrøm.

Molde hadde vunnet begge kampene i sesongstarten, mens Lillestrøm sto med seier og uavgjort mot nyopprykkede Jerv og HamKam.

Mot Molde kunne de gulkledde juble for nok en seier. Igoh Ogbus slo Molde-keeper Jacob Karlstrøm i en duell og stanget ballen i nettet etter 19 minutter.

Molde produserte flere sjanser, og med ti minutter igjen fikk de uttelling. Kristoffer Haugen var høyest på et hjørnespark og satte ballen kontrollert i hjørnet med hodet.

LSK-keeper Mads Hedenstad Christiansen og godt forsvarsspill holdt lenge unna for det som kom fra hjemmelaget, men måtte etter hvert gi tapt for trykket.

I etterkant var Molde farlige da de presset på for seier, men det var likevel LSK som skulle ta tre poeng.

Rosenborg venter på bortebane i neste kamp for Molde, mens Lillestrøm tar imot Haugesund på hjemmebane.

Der kom Ogbu og slo Molde-keeper Karlstrøm i duellen og fikk ballen inn i mål.

Snaue ti minutter senere fikk Molde og Eirik Ulland Andersen en stor mulighet. Andersen fikk et godt treff på volley, men Christiansen i Lillestrøm-buret holdt unna med en god redning.

Det ville ikke LSK ha noe av, som åtte minutter på overtid fikk et frispark i god innleggsposisjon. Åsen steppet opp og la ballen flott inn i feltet.

Den stusset så vidt innom hodet til islendingen Fridjónsson før den trillet i mål, uttakbart for Karlstrøm som bare kunne stå å se på.

Dermed er Moldes første tap for sesongen et faktum.

Etter en jevnspilt start på kampen fikk Lillestrøm ballen først i mål etter 19 minutter. Vetle Dragsnes kastet ballen langt inn i feltet, der Gjermund Åsen stusset den videre inn.

De siste 20 minuttene av kampen ble hendelsesrike. Først stanget Haugen inn utligningen etter et presist hjørnespark fra Emil Breivik, og det så ut til at Molde skulle sikre ett poeng på hjemmebane.

(©NTB)