Menu
Frida Karlsson er tatt ut til Ski Tour. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Frida Karlsson tatt ut, men fullfører ikke Ski Tour

Frida Karlsson er tatt ut i den svenske troppen til den kommende langrennstouren i Norge og Sverige, men kommer til å bryte underveis.

Av NTB | 10.02.2020 14:31:29

Sport: Den svenske langrennsyndlingen skal matches forsiktig også i tiden som kommer.

– Å gjennomføre hele touren vil bli en for stor belastning. Derfor skal hun kun gå de to første etappene, sier den svenske landslagslegen Magnus Oscarsson til Expressen.

Karlsson gikk verdenscupåpningen i finske Ruka i månedsskiftet november/desember, men fikk startnekt av det svenske forbundet da hun ikke besto en helsetest i starten av desember. Først i helgens renn i Falun var hun tilbake i verdenscupen.

– Vi har en plan på hvordan hun skal trene og konkurrere framover, og vi vurderer situasjonen fortløpende. I den planen ligger Lahti som neste konkurransested, sier Oscarsson.

Den svenske troppen til Ski Tour ser slik ut:

Ebba Andersson, ​Anna Dyvik, ​Charlotte Kalla, ​Frida Karlsson, ​Moa Molander Kristiansen, ​Emma Ribom, ​Elina Rönnlund, ​​Jonna Sundling, ​​Linn Svahn og ​​​Linn Sömskar.

Jens Burman, ​Martin Bergström, ​Calle Halfvarsson, ​Johan Häggström, ​Daniel Richardsson, Marcus Ruus, ​Oskar Svensson, ​Viktor Thorn og ​Karl-Johan Westberg.

(©NTB)

Flere nyheter: