Menu
Bayern og Leroy Sane havnet i en bisarr situasjon lørdag. Foto: Philipp von Ditfurth/dpa via AP / NTB

Freiburg anker kampresultat etter Bayerns bisarre byttetabbe

Freiburg har bestemt seg for å levere inn en anke etter at Bayern München en kort periode spilte med tolv spillere i lagenes møte i tysk fotball lørdag.

Av NTB | 04.04.2022 18:49:33

Sport: Bayern vant oppgjøret 4-1, men nå kan det vise seg at siste ord ikke er sagt med hensyn til utfallet av kampen.

Freiburg opplyser mandag at klubben vil be Det tyske fotballforbundet se nærmere på den bisarre episoden alle snakket om i etterkant.

Forvirringen oppsto etter 86 minutter da Marcel Sabitzer og Niklas Süle ble byttet inn for serieleder Bayern. Kampen startet opp igjen og hadde vart i rundt 20 sekunder da dommeren ble gjort oppmerksom på at det kun var én Bayern-spiller som hadde forlatt banen under byttene.

Freiburg-spillerne flokket seg rundt dommeren da de ble klare over hva som hadde skjedd.

Mandag opplyser Freiburg at den har gjort juridiske undersøkelser før beslutningen om å anke nå er tatt. Videre henvises det til at man håper at utfallet av anken vil skape presedens ved lignende episoder i framtiden.

Årsaken til byttetabben skal ha vært at feil nummer ble vist på lystavla da de to Bayern-byttene ble gjennomført. Kingsley Coman skulle ha forlatt banen, men ble værende all den tid hans nummer ikke kom opp.

Det er ikke klart hva som er de potensielle konsekvensene av tabben.

Leon Goretzka, Serge Gnabry, Coman og nevnte Sabitzer scoret målene for ligaleder Bayern, mens Nils Petersen fikk nettsus for Freiburg.

(©NTB)

Flere nyheter: